miten ostan suosittelijat.fi kampanjan?

Ostamalla Suosittelijat.fi -suosittelukampanjan lisäät kampanjoitavan tuotteen myyntiä ja tunnettuutta. Ota siis käyttöön suosittelupalvelu ja pääset uudelle tasolle: OTF eli Opportunity to Feel. Se antaa kuluttajalle arvokkaan kokemuksen, joka muistetaan. Suosittelupalvelun avulla saamasi kontaktit ovat todellisia kuluttajakontakteja.

Palvelumme ennakkoluulottomat kuluttajat odottavat innolla päästäkseen kokeilemaan erilaisia tuotteita ja palveluja. Silloin kun Suosittelijat innostuvat, viestin leviämistä ei voi välttää. Aiemmissa kampanjoissa yhden suosittelijan innostunut viesti on saavuttanut jopa yli 100 kuluttajaa. Suosittelijoiden välittämä viesti on intensiivinen, luotettava ja innostava.

Vaikka kampanja päättyy, suosittelu jatkuu. On luonnollista, että hyvän tuotteen tyytyväinen ostaja kertoo tuotteesta eteenpäin läheisilleen, jotka taas kertovat siitä eteenpäin - aivan kuten hänellekin kerrottiin.

Liikkeelle pääset ottamalla meihin yhteyttä. Me autamme Sinut alkuun kohti tehokkainta markkinointikanavan muotoa - Suosittelua!